KARALOĞLU'NA ANLAMLI HEDİYE

KARALOĞLU

PTT Baş Müdürü Osman Tekin, kuruluşlarının 174. yıldönümü etkinlikleri kapsamında ziyaret ettiği Bursa Valisi Münir Karaloğlu`na, kişisel pullardan oluşan tablo hediye etti.

Bursa PTT Baş Müdürü Osman Tekin, dün PTT’nin Kuruluşu’nun 174. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Bursa Valisi Münir Karaloğlu`nu ziyaret etti..

ÖZEL SEKTÖRÜN HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRIYORSUNUZ

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, “Son on yıldır PTT çok ciddi bir kabuk değiştirdi, imaj değiştirdi. Hizmet sunduğu mekânlar, hizmet sunan insan kalitesi, personelin kalitesi bakımından çok ciddi bir dönüşüm yaşadı, halen yaşıyor. Buna ihtiyaç var. Özellikle bankacılık hizmetlerinde, emeklilerin maaşlarının ödenmesi bu hizmetlerin daha kaliteli halde sunulması açısından da PTT ciddi bir gelişim içerisinde. Kamunun elinde olan hizmetler düzenleyicidir. Siz özel sektörün hizmet kalitesinin artmasını sağlamakla beraber fiyatları da regüle ediyorsunuz” dedi.

HİZMETLER DAHA İLERİYE TAŞINACAK

PTT Başmüdürü Osman Tekin ise, PTT`nin 4 bine yakın hizmet noktası ile vatandaşa güler yüzlü ve kaliteli bir hizmet sunmak için çalıştığını belirterek yenilenen personeller ile de hizmetleri daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

KARALOĞLU’NA ANLAMLI HEDİYE

Ziyaret sonunda PTT Bursa Baş Müdürü Osman Tekin tarafından PTT`nin yeni hizmetlerinden olan kişisel pullardan oluşan tablo Vali Karaloğlu`na hediye edildi. 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68